Sloopauto

Wil je direct een bod? 085 06 44 884

Van der Ven Auto’s Wij geven auto’s, onderdelen en grondstoffen een tweede leven.

Start met je kenteken

Met je kenteken ontvangen wij de gegevens van je auto, zo kunnen wij een nauwkeurig bod doen.

Ontvang gratis het hoogste bod

Onze ervaren medewerkers halen het maximale uit je auto. Leeftijd en conditie maakt niet uit.

Gratis ophaalservice en vrijwaring

Dagelijks rijden onze 30 vrachtwagenchauffeurs door het land die je auto snel ophalen en RDW vrijwaren. De kosten voor het ophalen én het vrijwaren nemen wij voor onze rekening.

Bij ophalen direct uitbetaald

Verkoop zonder gedoe! De afgesproken prijs betalen we je direct, afspraak is afspraak.

Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto. Vul de velden in om een bod te ontvangen voor de met kenteken .
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Gefeliciteerd Je aanvraag is correct ontvangen. De Taxatie wordt uitgevoerd door: Van der Ven Auto's. Je ontvangt zo snel mogelijk de taxatie. Wil je NU een bod? Bel ons dan direct op 0165 523 911
  • Certified Clients

Sloopauto

100% verkoopgarantie
Volledig online af te handelen
Gratis en vrijblijvende taxatie
RDW erkend autobedrijf
Gratis ophaaldienst
Concurrerende inkoopprijzen
Snelle afhandeling
Inkoop defecte auto's
70.000 Originele onderdelen voorradig
Alle onderdelen zijn getest
12 maanden garantie
Alle automerken
9,3

3571 klantbeoordelingen.

Ivan

Geweldig

Andi

Alles Super

Chakir

Top! Snelle levering!

9,3

3571 klantbeoordelingen.

Sloopauto verkopen aan inkoop specialist?

Van der Ven Auto's is gevestigd in Roosendaal. Vanuit deze vestiging bedienen wij al jaren geheel Nederland op het gebied van sloopauto's. Wij beschikken over een uitgebreid en modern wagenpark waarop wij uw sloopauto gratis bij u thuis kunnen ophalen. Door onze grootschalige autorecycling activiteiten zijn wij prima in staat een concurrerende vergoeding voor uw auto te betalen. Daarnaast hebben wij voor elk automerk gebruikte en nieuwe materialen en onderdelen binnen ons autodemontage bedrijf. Behalve dat we uw sloopauto halen en daar een eerlijke prijs voor betalen, doen we nog veel meer. U leest er hier alles over.

Onderdelen worden zorgvuldig getest

Als u een sloopauto of een niet functionerende auto wilt verkopen, horen wij dat graag van u. Wij gebruiken de sloopauto inkoop voor het aanvullen van ons assortiment autodeuren, bumpers en demonteren bovendien alle andere nog bruikbare onderdelen. Die onderdelen testen we en bieden we voor de verkoop aan. Door onze professionele locatie, ons deskundige personeel en door goede automatisering zijn wij de laatste jaren uitgegroeid tot marktleider op het gebied van duurzame sloopauto recycling en hergebruik materialen. We doen nadrukkelijk aan milieubewuste sloop en deken in de kleur groen.

Maak een virtuele tour door ons bedrijf

Bent u nieuwsgierig hoe ons bedrijf eruit ziet? Maak dan op onze website een virtuele tour waarbij u naar ons bedrijf kunt kijken en zelfs online binnen kunt wandelen. U kunt bij ons niet alleen uw sloopauto verkopen, u kunt bij ons eveneens gebruikte auto-onderdelen kopen. Bestelt u voor 15.00 uur, dan wordt de bestelling de volgende dag al bij u thuis bezorgd. Door de grote aanvoer van oude auto's naar ons autodemontagebedrijf beschikken wij over een grote, wekelijkse wisselende voorraad van originele gebruikte kwaliteits auto-onderdelen.

Zoek de voor u geschikte onderdelen via uw kenteken

Binnen onze website kunt u deze onderdelen eenvoudig via kenteken opzoeken en online bestellen en betalen. Naar wens kunnen wij uw oude defecte of sloopauto tegen een hoge vergoeding meteen meenemen naar onze moderne autosloperij. Wij vervoeren de auto dan naar onze autosloperij. In onze sloperij wordt uw Volkswagen, BMW of een ander merk auto gedemonteerd. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Binnen onze vernieuwde website kunt u nog eenvoudiger uw auto aanbieden en foto's uploaden. Indien u ervoor kiest om uw auto te laten repareren, kunnen wij u eenvoudig voorzien van originele kwaliteit sloopauto onderdelen. Deze onderdelen zijn eenvoudig te bestellen binnen onze actuele webshop.

U regelt uw zaken snel via Van der Ven Auto’s

Tevens kunnen wij indien gewenst het onderdeel voor u monteren tegen lage kosten Onze garage werkplaats is ook ingericht om APK keuringen te verzorgen. Omdat er steeds optimaal gebruikt gemaakt wordt van gebruikte onderdelen, blijven ook dan de kosten erg laag. Snel geregeld dus, bij Van der Ven Auto's B.V. Ook hebben wij het aanmeldformulier voor het aanbieden van uw sloopauto of defecte auto eenvoudiger gemaakt. Onze auto-inkopers zijn dagelijks bereikbaar van 08:00 tot 21:00. Ook halen wij sloopauto's uit heel het land en schadeauto's. Dat doen we zes dagen per week op. Vaste klanten kunnen via het online aanmeldformulier eenvoudig het aantal auto's doorgeven dat opgehaald moeten worden. Onze planner neemt dan automatisch contact op met het bedrijf om de auto's in te plannen voor transport. Dus ook op zaterdag kunt u gratis uw auto op laten halen

Wij betalen concurrerende prijzen

Wij betalen concurrerende vergoedingen voor uw auto. Meld uw auto nu gemakkelijk online aan en ontvang snel een reële bieding op uw auto. Om op de hoogte te blijven van alles wat speelt rondom het bedrijf kunt u dagelijks onze Facebook-pagina bekijken. Hier plaatsen wij dagelijks nieuwe berichten over bijvoorbeeld nieuwe binnengekomen demontage auto's of berichten over ons bedrijf of branche. Daarnaast is de website sinds kort te bekijken in andere talen zoals Engels, Spaans, Duits en Frans. Ook leveren wij al onze onderdelen tegen lage verzendkosten in deze landen.

Financieel zeer aantrekkelijke oplossing

Door te kiezen voor de auto-onderdelen die wij gedemonteerd hebben, kiest u altijd voor de financieel meest aantrekkelijke oplossing. De uitvoerig geteste onderdelen gaan voor een zeer vriendelijke prijs over de toonbank, terwijl ze bewezen nog gewoon uitstekend functioneren. Met originele onderdelen houdt u de auto bovendien in originele staat. Zo behoud je de waarde van de auto. En dat dus zonder dat u een grote investering hoeft te plegen.

Meteen een vrijwaringsbewijs van het RDW

Het laten ophalen van uw sloopauto is ook aantrekkelijk, alleen al vanwege het feit dat u compleet ontzorgd wordt. De sloopauto wordt bij u thuis opgehaald en dat betekent ook dat u meteen geld voor uw auto krijgt. Bovendien krijgt u meteen een vrijwaringsbewijs van het RDW. U bent dan helemaal klaar en hebt geen verantwoordelijkheid meer voor de auto.

Een groene manier van werken

Tenslotte helpt u door de aanschaf van auto-onderdelen uit ons magazijn de afvalberg niet nog groter te groeien. Die is al groot genoeg immers. Duurzaamheid staat toch al centraal binnen onze bedrijfsvoering, zoals we in alles streven naar een groene manier van werken. Tenslotte; bijzonder is wel dat u heerlijk door ons aanbod aan auto-onderdelen kunt neuzen. Er zijn ruim 70.000 producten te vinden in het magazijn. U zoekt op kenteken of op onderdeelnummer. U krijgt vervolgens een productpagina met foto’s te zien en een exacte productomschrijving. Ook die informatie pikt u maar mooi even mee. Ons dienstenpakket is gewoon heel erg breed. En daar zijn we uiteraard bijzonder trots op.