Over Van der Ven Auto's

Voor alle courante automerken en bouwjaren zijn kwaliteit auto materialen uit voorraad beschikbaar, afkomstig van schadeautos en demontageauto's. Deze technische- en carrosserie onderdelen worden professioneel gedemonteerd, vakkundig getest en opgeslagen in het geautomatiseerd onderdelen magazijn. Maak nu kennis met deze vorm van goedkoop en duurzaam alternatief repareren en (preventief) onderhouden van uw kapotte auto.

Navigeer snel en gericht door de geavanceerde Online Auto Onderdelen Database van Van der Ven Auto's, op ondermeer automerk/ model, motorcode, versnellingsbakcode en/ of OEM origineel onderdeelnummer. Eenmaal op de productpagina aanbelandt, worden u originele foto's en volledige onderdeelspecificaties getoond. U bent op dat moment slechts één muisklik verwijderd van online auto onderdelen bestellen en veilig afrekenen via uw eigen bank. De eerstvolgende dag wordt uw order thuis of op het werk geleverd.

Wilt u deskundig advies of heeft u vragen aangaande het bestellen van een origineel, tweedehands auto onderdeel? Neem gerust contact op met onze ‘vakidioten' van online support via chat, [email protected] of binnen de ruime openingstijden op telefoonnummer 0165 – 559 230, keuzemenu 1.

Nu onderdelen bestellen

Duurzame autorecycling en hoogwaardige autodemontage

Van der Ven Auto's is marktleider in milieuvriendelijke autorecycling. En daar zijn we best trots op. Elke sloopauto wordt vakkundig ontdaan van onder meer aanwezige vloeistoffen en accu, en vervolgens nog verder minutieus gestript. In samenwerking met Auto Recycling Nederland (ARN) wordt dankzij deze highend werkwijze een recyclingpercentage behaald van 95% op het totaalgewicht van een demontagevoertuig. Samen streven we naar een groene automotive, doet u mee?

Wij betalen een marktconforme prijs voor alle merken en bouwjaren recyclingauto's. Daarbij ontvangt u kosteloos een RDW vrijwaring van onze collega chauffeur ter plaatse, waarmee u vervolgens de wegenbelasting en autoverzekering kunt stopzetten. Uw eindeleven-auto wordt gratis op iédere locatie bij u thuis of het werk door ons moderne transportservice opgehaald in heel Nederland. Bovendien op afspraak, wanneer het uitkomt in úw agenda.

Eenvoudig uw schadeauto of recyclingvoertuig online aanmelden en ontvang direct geheel gratis en vrijblijvend een online auto taxatie. Onze ervaren auto-inkopers zijn te bereiken via chat, [email protected], en/ of telefonisch op 0165 – 559230, keuzemenu 2.

Bied direct je recycle auto aan

Verkoop en inkoop goedkope auto's

Met de jaren hebben wij zorgvuldig een netwerk opgebouwd met autodealers en autohandelaren in de regionale en nationale automotive branche. Dit resulteert in een snelwisselende occasionvoorraad van tenminste 300 goedkope auto's van alle merken, bouwjaren en prijsklassen. De keuze wordt er voor u niet gemakkelijker op, wel leuker. Ongeacht met of zonder inruil van een tweedehands auto.

Bekijk het actuele aanbod van onze goedkope auto's 24/7 op ons occasion portaal. Originele foto's en aanvullende voertuiggegevens zorgen voor complete informatievoorziening. Onze verkoopadviseurs leiden u graag rond in én om de auto bij een vrijblijvende proefrit in de auto naar uw keuze. Van der Ven Auto's kan u ook bijstaan in een financieringsregeling (na toetsing bij BKR), autoverzekering en/ of de totale begeleiding bij export (douanedocumenten, etc.).

2e hands auto (online) verkopen? Door de jarenlange expertise zijn wij in staat u een concurrende prijs te betalen. U bent van harte welkom bij ons occasion bedrijf, de koffie staat klaar van maandag t/m zaterdag. Voorkom teleurstellingen en adviseren voorafgaand aan uw bezoek contact op te nemen met onze verkoopadviseurs via chat, [email protected] of telefonisch via 0165 – 559230, keuzemenu 3.

Kopen goedkope auto?

Groothandel in schadeautos; verkoop, inkoop en export

Via directe inkoopkanalen worden jonge schadevoertuigen ingekocht via autoveilingen bij ondermeer verzekeringsmaatschappijen. Van der Ven Auto's is aangesloten bij Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit ofwel stichting VbV én is RDW erkend. Dit verzekert u van betrouwbare en eerlijke, jonge schade auto's van alle automerken en bouwjaren die door ons te koop worden aangeboden.

Onze ruime assortiment schadeautos bestaat uit personenauto's en bedrijfsauto's die total loss zijn door carrosserie- en/ of technische schade. Met de bruikbare, originele kwaliteit onderdelen kunt u voordelig uw autoschade herstellen. Een compleet overzicht van onze grote voorraad schadeautos staat op ons online schadeautos platform. Meerdere foto's scheppen u een transparant beeld van de (zichtbare) schade, met daarbij aanvullende voertuiggegevens.

Schadeauto verkopen? Dit kan eenvoudig via het online aanmeldformulier. U kunt ook live chatten met onze schadeauto experts, mailen naar [email protected] of met hen spreken op 0165 – 559230, keuzemenu 3.

Schadeauto aanbieden

Één adres voor ál uw export auto onderdelen

Dagelijks worden grote aantallen exportauto's aangeleverd van uiteenlopende export automerken. Al geruime tijd exporteren wij auto onderdelen naar ondermeer Afrika, Azië, Midden-Oosten en Oost-Europa zoals: carrosserie onderdelen, motor, versnellingsbak, aandrijving en overige technische onderdelen. Hierdoor hebben wij waardevolle kennis en expertise opgebouwd over vraag en aanbod in de auto exportbranche, die continue in beweging is. Specifieke motorische of plaatwerk, export onderdelen benodigd? ‘U vraagt, wij draaien.'

Alle kwaliteit, export onderdelen zijn direct uit voorraad leverbaar, in kleine- en/ of grote aantallen, in één of zelfs meerdere containers. Vanzelfsprekend kunnen wij exportcontainers en verschepingsdocumenten voor u regelen. Alle originele, export auto onderdelen worden zorgvuldig geladen en de administratieve afhandeling gebeurd conform overheid en douane eisen.

Alle automerken export onderdelen bij één professionele export firma; gemakkelijk én snel nietwaar? Onze export specialisten staan u graag te woord via chat, [email protected] of telefonisch via 0165-559230, keuzemenu 3.

Zoek export onderdelen

Geschiedenis

Terug in de tijd
Sinds de oprichting in 1979 hielden wij ons bezig met het inzamelen en verwerken van wat in de volksmond ‘oud ijzer' wordt genoemd. Vanaf de jaren '90 is het bedrijf zich gaan specialiseren in het inkopen, ophalen en verwerken van sloopauto's. Onze core business zijn we als traditionele autosloperij begonnen op een braakliggend terrein dat volstond met oude schadeauto's. Gewapend met wat basisgereedschap werden klanten ‘het veld' in gestuurd om het benodigde onderdeel te demonteren. (Strenge) milieunormen en veiligheidseisen waren op dat moment nog niet zo ontwikkeld als nu.

Daar werd het fundament gelegd voor het bedrijf dat zich jaren later de marktleider mag noemen op het gebied van duurzame autodemontage en hoogwaardige autorecycling. Maar er is meer…

Anno nu
Vanaf 2005 is er structureel geïnvesteerd in professionalisering en automatisering van de organisatie. Zo is er een nieuwe bedrijfspand, aansluitende werkplaats en onderdelenmagazijn op de toenmalige thuisbasis neergezet. Hedendaags leveren hier 85 enthousiaste, deskundige vakbekwame medewerkers een bijdrage aan ‘ons totaalconcept voor duurzame automobiliteit.'

Naast professionele autodemontage, milieuvriendelijke autorecycling en grootleverancier van origineel gebruikte auto onderdelen is Van der Ven Auto's ook actief in verkoop en inkoop van tweedehands auto's, import en export.


Groene(re) automotive | MVO
Maatschappelijk verantwoord ondernemen is nadrukkelijk verweven in onze strategie én filosofie. Dit komt met name tot uiting in het recyclingpercentage van demontageauto's die op 95% ligt, waarbij het streven voor 2016 zelfs staat op 96,2%. Verder wordt ook (voordelig) alternatief repareren en preventief onderhoud met gebruikte auto onderdelen gestimuleerd richting zowel de particuliere - als zakelijke markt, in binnen- en buitenland.

Hierin werken wij nauw samen met ARN (Auto Recycling Nederland) en zijn er diverse certificeringen afgegeven door ondermeer Stiba, ISO9001, KZD***, etc. die de kwaliteit van onze dienstverlening en producten bestendigen.